Airco, Uitlijnen en Bosch diagnose


Bij Verhaegh & Zn kunt u terecht voor al uw onderhoud en reparaties.
Maar ook voor speciaal onderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres zoals.
* AIRCO SERVICE
* UITLIJNEN VAN UW WIELEN EN BANDEN
* BOSCH DIAGNOSE EN STORING APPARATUUR

Hier onder vind u meer informatie over elk boven genoemde apparatuur.Airco


Houd het hoofd koel. Laat uw airco controleren bij Apk en Bandencentrum Verhaegh & Zn

Steeds meer klanten kiezen voor een auto met airconditioning. Lekker koel in de zomer, maar ook: geen beslagen ramen in de winter! Een airco heeft echter wel onderhoud nodig. Ook is het belangrijk, om de delen waar de gekoelde lucht doorstroomt van tijd tot tijd te controleren op schimmelvorming. U voorkomt daarmee vieze en ongezonde luchtjes in uw auto.
Tijdens het normale onderhoud wordt gecontroleerd of uw airco werkt en of er onaangename luchtjes zitten in de airco. Zeker als u uw airco een tijdje niet zo intensief gebruikt heeft, is een extra controle niet overbodig. Met speciale apparatuur wordt uw systeem gecontroleerd op lekkage en zonodig wordt het systeem bijgevuld.

Onze aircospecialisten zijn Stek Erkend

Aircotips van Apk en Bandencentrum Verhaegh & Zn

1) Neem het onderhoud van uw airco op in de periodieke onderhoudsbeurten.
Laat de airco in ieder geval 1 keer per jaar controleren bij verhaegh en zn
2) Zet de airco minstens 1 keer per week 10 minuten aan.
Dit voorkomt lekkages door uitdrogingen van pakkingen en afdichtingen, en voorkom daardoor hoge reparatiekosten. Tevens voorkomt het geurvormingen.
3) Is de auto erg warm, zet dan voor vertrek eerst even de deuren of ramen open.
De grootste warmte kan dan weg en de auto is sneller koel. Tevens scheelt dit energie. Vergeet niet de ramen weer te sluiten bij het aanzetten van de airco, want deze heeft alleen effect met gesloten ramen.
4) Zet de airco niet te koud, dit veroorzaakt een grote overgang tussen warm en koud en kan tot verkoudheid leiden.
5) Schakel uw airco ook in bij beslagen ruiten, het vocht wordt uit de lucht gehaald en zo krijgt u sneller goed zicht.
6) Schakel de airco ongeveer 10 minuten voordat u de motor uitzet uit. Dit voorkomt condens en geurvorming in de installatie.
7) Ruikt de airco onaangenaam, dan is deze aan een reinigingsbeurt toe. Dit kan door verhaegh en zn voor u worden gedaan.
8) Houd de luchtinlaten vrij van blad en vuil, dit voorkomt verstopping van het systeem.
9) Lees aandachtig het onderhoudsboekje van uw airco door, hier staat precies in beschreven hoe u het beste met uw airco kunt omgaan.
10) Afhankelijk van het weer, ligt er vaak een plasje water onder auto’s met een airco. Dit is condenswater, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over een mogelijk defect.

uitlijnen


Het uitlijnen van uw auto gebeurt bij verhaegh en zn uiterst nauwkeurig, via een computergestuurd systeem. Zo kunnen wij op de halve millimeter nauwkeurig afstellen.
Zo heeft u geen last meer van onregelmatige slijtage aan uw banden en u heeft weer een prima wegligging.
Bosch Diagnose Apparatuur


Heeft u een storing of een elektrisch probleem dat is vaak erg vervelend, vooral omdat u niet weet waar en wat er kapot is of waar een storing in zit. Dit probleem kunnen wij voor u oplossen. Wij hebben de Bosch diagnose apparatuur, geschikt voor alle modellen en type auto's.

Wij sluiten uw auto aan op de Bosch diagnose computer en proberen het probleem voor u op te lossen, zodat u gewoon weer verder kunt met uw auto.Mocht u nog vragen hebben over één van onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen of kom een keer langs.

De koffie staat voor u klaar.